Askel askeleelta valloitan maan (oman elämäni), jonka Jeesus on minulle antanut. Vihdoinkin askel askeleelta saan olla oman elämäni Herra yhdessä Jeesuksen kanssa. Hän on antanut minulle oman elämän hallittavakseni.

Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat 1. Moos 1:26

Ihminen kuitenkin luovutti hallintavallan viholliselle silloin kuin Aatami ja Eeva söivät hedelmän kielletystä puusta. Siitä lähtien vihollinen alkoi mellastaa täällä maan päällä.

Jumalalla oli kuitenkin suunnitelma pelastaa ihminen vihollisen vallasta. Hän lähetti Jeesuksen kuolemaan ristillä puolestamme.

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokasien Poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä Joh 3:16

Haluatko ottaa Jeesuksen vastaan sydämeesi? Voit sanoa vain: ”Jeesus tule sydämeeni asumaan ja anna syntini anteeksi.” Hän tulee elämäsi Herraksi ja Kuninkaaksi ja saat lähteä matkalle valloittamaan omaa maatasi yhdessä Hänen kanssaan.